نقل شده که حضرت امام زین العابدین علیه السلام قریب به این مضمون فرموده اند :
خدا را شکر که دشمنان ما را احمق آفریده است. امروز دز اروپا و آمریکا شیطان بزرگ آمریکا و اذنابش دولتهای اروپا ئی که از انتشار سریع اسلام ناب محمدی وحشتزده شه اند با هزاران حیله و فریب با علم کردن و تجهیز و حمایت گروهای تروریستی تمام تلاشش این است که ملتهای آمریکا و اروپائی را از اسلام ناب محمدی بترساند و مسلمانان را افراد خشن و خونریز معرفی کند ولی این نقشه شوم و شیطانی همانند دیگر برنامه های شوم استکبار جهانی و اذنابش به شکست منتهی خواهد شد چرا که مردم جهان بیدار شده اند و برنامه های شوم صهیونیسم بین الملل را خوب می شناسند حوادث اخیر فرانسه نمونه بارز این شیطنت بود لطفا به خبر ذیل تحت عنوان فوتبالیست مشهور المانی مسلمان شد از منبع شبکه العالم توجه فرمائید
دنی بلوم
"دَنی بلوم" فوتبالیست مشهور تیم نورنبرگ آلمان، مسلمان شد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مسلمان شدن بلوم، جنجالی در آلمان به راه انداخته است . بلوم 24 ساله علت گرویدن خود به اسلام را چنین بیان کرد : اسلام به من امید و قدرتی فوق العاده داده است . بلوم افزود: در چند ماه گذشته بسیار سردرگم بودم و سؤالات زیادی درباره زندگی مرفهی که دارم به ذهنم خطور کرد و شب ها به این سؤالات فکر می کردم بدون اینکه به جواب قانع کننده ای برسم؛ سپس با بسیاری از دوستانم درباره دین گفتگو کردم، و کتاب های دینی خواندم و در سایت های اینترنتی نیز به بحث و تحقیق پرداختم؛ و سرانجام به به این باور ثابت (دین اسلام) که هم اکنون معتقد به آن هستم ، رسیدم. بلوم اعلام کرد که از زمان گرویدن به اسلام 5 نوبت نماز می خواند و غذای حلال مصرف می کند.
اسپانيايي هاي خشمگين با تجمع مقابل كنسولگري آلمان، عليه سياست هاي اقتصادي تحميلي اين كشور شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري ها، گروهي از مردم اسپانيا كه بخش اعظم آنها را مستمري بگيران اين كشور تشكيل مي دادند، با تجمع مقابل ساختمان كنسولگري آلمان در «بارسلون» عليه سياست هاي اقتصادي اين كشور شعار دادند.
«مركل! هديه تو سمي است، اسپانيا فروختني نيست، ما مخالف خصوصي سازي هستيم» از جمله شعارهاي معترضان اسپانيايي بود.
اسپانيا چند روز پيش توانست موافقت اتحاديه اروپا براي دريافت 100 ميليارد يورو با هدف كمك به بانك هاي خود را جلب كند، اتفاقي كه هزينه هاي آن به شكل اجراي رياضت هاي جديد اقتصادي بر دوش مردم بحران زده اين كشور سنگيني مي كند. آلمان، به عنوان عضو اصلي منطقه پولي يورو براي حل بحران اقتصادي اروپا همواره بر روش اجراي رياضت هاي اقتصادي تاكيد كرده است. اين تاكيد به طور طبيعي با مخالفت هاي گسترده مردمي در قاره اروپا مواجه شده است.
دانشجویان در مونترال و کبک دوباره به خیابانها ریختند
هزاران تن از دانشجويان و شهروندان كانادايي در اعتراض به بي توجهي دولتمردان به خواسته هايشان مبني بر توقف افزايش شهريه ها به خيابان ها ريختند.
روز جمعه هزاران نفر از دانشجويان و جوانان كانادايي به خيابان هاي «كبك و مونترال» آمدند و عليه تصميم دولت براي افزايش 70 درصدي شهريه هاي دانشجويي تظاهرات كردند.
بنا به اعلام پليس كانادا شمار تظاهركنندگان در مونترال حدود 15 هزار و در كبك بيش از 5000 نفر بود. دولت محلي «كبك» قصد دارد به منظور جبران كسري بودجه طي 5 سال آينده به ميزان 70 درصد به شهريه هاي دانشجويان بيفزايد، قانوني كه باعث شده خيابان ها و دانشگاه هاي كانادا بيش از چهار ماه دستخوش تظاهرات، اعتصاب و درگيري شود. دولتمردان كانادايي همچنين براي مقابله با اعتصاب ها و تظاهرات پرهزينه دانشجويان قانوني تحت عنوان «78» را به تصويب رسانده اند كه به موجب آن دانشجويان بدون اجازه آنها اجازه برپايي هيچگونه تجمعي را ندارند.
گفتني است تصويب همين قانون اين روزها تبديل به يكي از دلايل اصلي دانشجويان براي برپايي تظاهرات ضددولتي شده است. تصويب اين قانون علاوه بر دانشجويان، ديگر اقشار جامعه كانادا از جمله وكلا را نيز به جمع معترضان افزوده است.
گفتني است دانشجويان و رهبران محلي كانادا براي حل اختلافات تاكنون سه بار با يكديگر مذاكره كرده اند كه هيچ يك به نتيجه نرسيده است. منبع : روزنامه کیهان 4/4/91
مردم آمريكا در اعتراض به نژادپرستي و بي عدالتي در كشورشان تظاهرات كردند.
با وجود گذشت بيش از يك ماه از قتل «ترايان مارتين» نوجوان سياه پوست و 17 ساله آمريكايي به دست يك سفيدپوست نژادپرست، تظاهرات و اعتراض هاي خياباني عليه بي عدالتي و نژادپرستي در شهرهاي مختلف آمريكا همچنان ادامه دارد.
شبكه تلويزيوني «پرس تي وي» در اين باره اعلام كرده گروهي از مردم «واشنگتن» روز شنبه با راهپيمايي در خيابان ها خواستار اجراي عدالت در پرونده قتل اين نوجوان سياهپوست شدند. اين نوجوان در 26 فوريه در شهر «سنفورد» ايالت فلوريدا به ضرب گلوله كشته شد.
شبكه تلويزيوني آمريكايي «دبليو تي اس پي» نيز با انتشار گزارشي از آغاز راهپيمايي 64 كيلومتري گروهي از دانشجويان ايالت فلوريدا در اعتراض به تعلل مقامات امنيتي و قضائي اين ايالت در دستگيري مظنون اين حادثه و ابراز همدردي با خانواده اين نوجوان خبر داد. اين دانشجويان در حالي كه تصاوير «مارتين» را حمل مي كردند از تشكيل جنبشي موسوم به «مدافعان رؤيا» خبر دادند. براساس اين گزارش معترضان كه راهپيمايي طولاني خود را روز جمعه از منطقه «دي تونا» آغاز كرده اند قرار است پس از حدود 3 روز راهپيمايي خود را به محل قتل اين نوجوان برسانند. در اين حال خبر مي رسد سه سياهپوست ديگر نيز در شمال «تولسا» واقع در اوكلاهاما به قتل رسيدند.
بنا به اعلام شبكه تلويزيوني پرس تي وي، اين سه قرباني كه شبيه «مارتين» و در سه حادثه جداگانه كشته شده اند سه مرد 49، 54 و 31 ساله هستند. قتل هاي نژادپرستانه در آمريكا خشم سياهپوستان آمريكايي را برانگيخته است.
شهروندان آمریکایی در حمایت از ایران به خیابانها آمدند + تصاویر
هزاران نفر از فعالین ضد جنگ و سازمانهای اجتماعی طرفدار صلح در ایالات متحده آمریکا روزشنبهدر اقدامی بیسابقه در بیش از 60 شهر این کشور به خیابانها آمدند و همبستگی خود را به دولت و ملت ایران اعلام کردند.
در تظاهرات روزشنبه شهروندان آمریکایی با پلاکاردها و دستنوشتههایی با مضمون "تحریمها علیه ایران را متوقف کنید" و "دخالتها در امور داخلی ایران را متوقف کنید"، از سردمداران کشورشان خواستند که از برافروختن آتش هر گونه جنگی علیه ایران پرهیز کنند.
همچنین تظاهراتکنندگان در خیابانهای نیویورک با در دست گرفتن تصاویر شهید "مصطفی احمدی روشن" خواستار توقف ترور دانشمندان ایرانی شدند و تنفر خود را از این قبیل اقدامات امپریالیسم جهانی اعلام کردند.
در طول این تظاهرات، جمعیت شرکتکننده با نواختن طبل، یک صدا شعار "نه به جنگ علیه ایران" سر میدادند.
به گفته برخی فعالین جنگ ضد جنگ در آمریکا، این اولین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده که چنین تظاهراتی گستردهای در حمایت از ایران در خاک ایالات متحده آمریکا برگزار شده است.
نکته قابل توجه دیگر در خصوص تظاهرات شنبه ، پیوستن جنبش گسترده تسخیر به این کمپین همبستگی با ایران بوده است که در کنار دیگر سازمانهای ضد جنگ و صلحطلب آمریکا در صف حمایت از ایران و محکومیت تهدیدات و تحریمها علیه ایران قرار گرفتند.
طبق اطلاعاتی که تا به حال به دست آمده، شهرهای مهم آمریکا شاهد این تظاهرات بودهاند و فعالین جنبش 99 درصدی در شهرهای نیویورک، واشنگتن دی سی، شیکاگو، لوسآنجلس، سانفرانسیسکو، سیاتل، فیلادلفیا، بوستون، دیترویت، آتلانتا، بالتیمور، اوکلاهاما سیتی، نشویل و بسیاری دیگر شهرهای ایالات متحده در تظاهرات روز شنبه شرکت کردند.
گفتنی است "کمپین همبستگی با ایران-آری" به اتفاق چندین ائتلاف ضدجنگ و از جمله "یونک"، "اینترنشنال اکشن سنتر" و "ائتلاف انسر"، فراخوان تظاهرات روزشنبه (4 فوریه) را صادر کرده بودند.
شيخ زغموت: بيداري اسلامي نتيجه حركت تاريخي امام خميني(ره) است انديشمند فلسطيني انقلاب اسلامي ايران را پيشروي تمام انقلاب هاي آزاديخواهانه در جهان خواند و اين انقلاب ها را ثمره و نتيجه حركت تاريخي امام خميني(ره) دانست.
شيخ زغموت كه هم اكنون رياست شوراي اسلامي فلسطين در لبنان و ساير كشورهايي كه آوارگان فلسطيني در آنها به سر مي برند را عهده دار است در گفت وگو با فارس با تاكيد بر اينكه امام خميني(ره) تاريخ ايران را دگرگون كرد گفت: امام خميني(ره) توانست به جاي يك حكومت خائن و دست نشانده و مزدور آمريكا و انگليس و صهيونيسم، حكومتي اسلامي بر پايه عدالت و فرمان هاي خدا بنيان گذارد كه ياريگر مظلومان و به خصوص ملت فلسطين و ملت لبنان و همه مجاهدان مسلمان در سراسر جهان باشد. پس اين بيداري اسلامي نتيجه مستقيم حركت تاريخي امام خميني(ره) است.
وي تصريح كرد: انقلاب اسلامي ايران در گذشته و در حال حاضر و ان شاءالله در آينده، پيشروي تمام انقلاب هاي آزاديخواهانه و ملي و اسلامي است كه با استكبار جهاني به سركردگي آمريكا و با صهيونيسم جهاني كه منشأ نابودي قدس است، مبارزه مي كنند.
اين انديشمند فلسطيني درباره اينكه تحولات اخير در كشورهاي اسلامي ناشي از چيست گفت: بايد تاكيد كنم كه اين حركت ها «بيداري اسلامي» است و شعارهاي دموكراسي و حقوق بشر كه غربي ها و آمريكايي ها سر داده اند ادعاهاي پرزرق و برق دروغيني است كه دردي را دوا نمي كند. ملت ها پيش از اين استعمار آمريكا، انگليس و فرانسه را تجربه كرده اند و به يقين دريافته اند كه آنان فريبكارند و در پي حقوق بشر و منافع مردم نيستند بلكه به دنبال استعمار دوباره سرزمين و غارت اموال و به بردگي گرفتن مردم هستند. ملت هاي عرب و همه امت اسلامي مي دانند كه اين استعمارگران گرگاني در لباس ميش هاي آرام و بي آزار هستند كه شعار حقوق بشر و حقوق زن سر مي دهند.
مردم جهان با شنیدن صدای انقلاب اسلامی بیدار شده اند و دیگر گول ادعاهای فریبنده شیطان بزرگ آمریکای فتنه گر را نمی خورند. حتی ملت آمریکا هم از دست دولت مردان صهیونیسم خود خسته و ناراضی اند و ازادیشان و حقوقشان توسط دولت مردان نالایق آمریکا تضییع میشود و جنبش تسخیر وال استریت نمونه ای از این عدم رضایت است .اللهم عجل لولیک الفرج والنصر
غرب براي مقابله با بحران اقتصادي نسل كشي مي كند (خبر ويژه) يك كارشناس آمريكايي تصريح كرد غرب به منظور مقابله با بحران اقتصادي، به اقدامات غيرانساني متوسل شده است.
ديويد كريستي در شبكه تلويزيوني اينترنتي LPAC آمريكا گفت: «بحران مالي و اقتصادي اروپا بسيار جدي است. كشورهاي اروپايي از قبيل يونان براي رهايي از اين بحران به اجراي سياست هاي رياضت اقتصادي روي آورده اند. اما اجراي اين سياستها براي مردم يونان پيامدهاي بسيار بدي به همراه داشته است. دولت يونان براي كاهش هزينه هاي خود به اجراي سياست هايي از قبيل كاهش خدمات درماني و بيمه اي روي آورده است. در اين راستا، حتي حمايت دولتي از واكسن آبله كودكان نيز برداشته شده است».
وي ادامه داد: «دولت يونان ديگر از بيماران مبتلا به بيماري ايدز نيز حمايت نمي كند. والدين يوناني براي تامين انسولين موردنياز فرزندانشان با وضع بسيار دشواري مواجه هستند. جامعه در چنين كشورهايي در حال نابودي است. در واقع، نسل كشي در اين كشورها در جريان است».
اين كارشناس تاكيد كرد: «همين رويه در آمريكا نيز در پيش گرفته مي شود زيرا بودجه بخش خدمات درماني و بيمه اي كاهش مي يابد. با اين اقدامات، دسترسي مردم آمريكا به خدمات بيمه اي و دارويي مورد حمايت شبكه بيمه كاهش مي يابد. چنين اقداماتي به مثابه كشتن انسان ها است. با اين اقدامات، سطح زندگي مردم به شدت كاهش مي يابد. اين سياست ها به ضرر انسانيت است. سياستمداران آمريكايي مي كوشند راه حلي كوتاه مدت براي مشكلات كشور پيدا كنند اما اين اقدامات، پيامدهاي طولاني مدتي به همراه دارد».
سالي كه گذشت بلبشو در آمريكا، دريوزگي در اروپا (خبر ويژه) اقتصاد غرب در سال 2011، سالي پر از بدهي و آشوب را پشت سر گذاشت.
سايت راديو زمانه درباره اوضاع اقتصادي غرب نوشت: فقط كافي بود تا كشورهاي اصلي تامين كننده نفت و گاز دنيا در خاورميانه از بهار عربي تأثير بگيرند تا پازل بحران اقتصادي در دنيا تكميل شود. حالا اعتراضات در اروپا و آمريكا فراگير شده و احتمالاً سال سخت تري در پيش است، دموكرات ها دولت آمريكا را با 10هزار ميليارد بدهي تحويل گرفتند و حال اين دولت بيش از 14 هزار و 300ميليارد ] 15 هزار ميليارد[ دلار بدهكار است و توانايي بازپرداخت آن را هم ندارد. به عبارت ديگر هر شهروند آمريكايي 50 هزار دلار بدهي دارد. در اروپا همان طور كه زماني مارگارت تاچر پيش بيني كرده بود، پول واحد، برخي كشورهاي اروپايي را به دريوزگي كشانده و هر شهروند اروپايي به طور متوسط 35 هزار دلار بدهكار است. آشوب ها از يونان و ايرلند آغاز شد و به ديگر كشورها سرايت كرد.
سايت مذكور اضافه مي كند: انگلستان هم كه هنوز با يورو ميانه خوشي ندارد و مدام در برابر تصميمات اقتصادي اتحاديه اروپا ساز مخالف مي خواند، حال و روز خوشي ندارد. در بريتانيا هم بار بدهي دولت به ازاي هر انگليسي 30 هزار دلار بر دوش شهروندان سنگيني مي كند. اعتصابات و اعتراضات سراسري هم در سال 2011 اين كشور را بي نصيب نگذاشت و دولت كه در چاره جويي اقتصادي عاجل، ناكام بود، سركوب معترضان را در دستور كار قرار داد تا از اين نظر هم انتقادات فراواني را متوجه خود كند.(منبع خبر روزنامه کیهان )
رژیم های مبتنی بر سرمایه داری در آمریکا و اروپا با بیداری ملتها در سراشیبی سقوط .
دموكراسي و حقوق بشر از نگاه دولت انگليس بي بي سي : همه اعتصاب كنندگان را تيرباران كنيد! شبكه تلويزيوني دولتي بي بي سي در واكنش به اعتصاب بي سابقه كارگران و كارمندان انگليسي گفت: همه آنها بايد مقابل چشم خانواده هايشان تيرباران شوند.
به گزارش شبكه خبري «بلومبرگ» «جرمي كلاركسون» مجري مشهور شبكه تلويزيوني دولتي بي بي سي در واكنش به اعتصاب و تظاهرات سراسري و بزرگ روز چهارشنبه انگليس گفت: «دوست دارم همه كارگراني را كه اعتصاب كردند اعدام كنم. اگر من جاي مسئولان بودم همه اعتصابيون را بيرون مي كشيدم و جلو چشم خانواده هايشان تيرباران مي كردم.»
وي كه در حال گفت وگو با شبكه اول تلويزيون بي بي سي بود افزود: كارگران چگونه به خود جرئت مي دهند در حالي كه از حقوق بازنشستگي طلايي برخوردارند اعتصاب كنند...
يادآور مي شود، اعتصاب روز چهارشنبه انگليس كه در آن بيش از دو ميليون و 600 هزار كارمند و كارگر شركت داشتند در اعتراض به افزايش 5 ساله سن بازنشستگي، افزايش بسيار ناچيز حقوق و دستمزد و در يك كلام اجراي طرح رياضتي صورت گرفت كه در نهايت به فلج شدن كامل اين كشور منجر شد. پس از انتشار اظهارات عجيب مجري مشهور بي بي سي، اتحاديه هاي كارگري انگليس به شدت به اين شبكه تلويزيوني دولت بريتانيا اعتراض كرده و خواستار اخراج فوري «كلاركسون» شدند. بيش از 5000 شكايت رسمي نيز تنها چند ساعت پس از اين اظهارات تنظيم و به مراجع قضائي ارسال شد، طوري كه سرانجام «كلاركسون» را وادار به عذرخواهي از مردم انگليس كرد.
دبيركل اتحاديه كارگري «يونيسون» در اين رابطه اظهار داشت: «اظهارات وي انزجارآور و غيرقابل تحمل است. عذرخواهي كافي نيست. بي بي سي بايد فورا وي را اخراج كند. از شبكه تلويزيوني بي بي سي هم به زودي شكايت مي كنيم.»
گفتني است، اظهارات مجري بي بي سي در واقع اهانت به ميليون ها نفر از مردم انگليس است كه همزمان با اعتصاب به خيابان هاي شهرهاي مختلف اين كشور سرازير شده و خواستار احقاق حقوق خود شدند. اين اعتصاب 24 ساعته كه به گزارش رسانه هاي غربي و انگليسي منجر به تعطيلي اكثر مدارس و هزاران بيمارستان، فرودگاه، كتابخانه، موزه، اداره دولتي و دانشگاه شده خسارات نسبتا زيادي به دولت تحميل كرد.
گزارش ها و تصاوير دريافتي حاكي است، همزمان با برپايي بيش از 30 تجمع در شهرهاي مختلف انگليس، ده ها هزار نيروي پليس نيز در خيابان ها و ميادين مختلف تجمع و به كنترل اوضاع پرداختند. پليس شماري از تظاهركنندگان را نيز بازداشت كرد.
آخرين خبرها از اين اعتصاب اينكه، پس از پايان آن مقامات دولتي حاضر شدند با رهبران اتحاديه ها به گفت وگو نشسته و به درخواست هاي آنها گوش دهند، پيش از اين مقامات به شدت برگزاري اين اعتصاب را محكوم و تاكيد كرده بودند كه مردم با اعتصاب به چيزي نخواهند رسيد!
شبكه دولتي بي بي سي كه بودجه آن را وزارت خارجه انگليس تامين مي كند، برنامه هاي زنده خود را با تاخير يك تا 5/1 دقيقه اي پخش مي كند و اظهارات مجري معروف نمي تواند حرف خود او باشد.
به گفته ناظران سياسي، معمولا سازمان هاي اطلاعاتي انگليس بر كليه برنامه هاي بي بي سي نظارت دارند و اظهارات تعيين كننده سياست داخلي و خارجي با نظر اين سازمان هاي اطلاعاتي پخش مي شوند.
اين اظهارات در حقيقت ديدگاه هاي دولت انگليس است كه از زبان يك مجري از تلويزيون بين المللي انگليس پخش مي شود. به اعتقاد اين ناظران، پخش اين نوع اظهارنظرها براي به وحشت انداختن اعتصاب كنندگاني انجام مي شود كه با اعتصاب خود اين كشور را فلج كردند.
وقتی دین از سیاست جدا شد و منفعت طلبی به جای آموزه های دین نشست و خدا و ارزشهای انسانی در سیاست و اداره جامعه خارج شد منطق سیاست بازان و دولتهای منفعت طلب این است اگر بیش از 99% مردم کشوری در مقابل تعدادی قلیل از صاحبان زر و زور ایستاد و مقاومت کرد باید کشته شود چرا که اصالت از آن سرمایه و زر و زور است نه انسان .باید گفت چشم بعضی از روشن فکرنمایان ایرانی که شیفته دمکراسی غرب می باشند و دین را از سیاست جدا می کنند و غرب را کعبه آمال خود می دانند روشن بخصوص آنان که خود را مسلمان لیبرال می دانند .
صدها هزار نفر از مردم آمريكا همزمان در 30 شهر اين كشور با وجود خشونت هاي گسترده پليس به خيابان ها ريخته عليه نظام سرمايه داري و دولت آمريكا شعار دادند.
حضور هزاران پليس ضد شورش در خيابان ها، ميادين و مراكز مهم مالي و اقتصادي 30 شهر آمريكا، سركوب وحشيانه معترضان نظام سرمايه داري ، مجروحيت دهها نفر از مردم و در نهايت دستگيري 400 نفر از آنها، عنوان مهمترين بخش هاي خبري اين روزهاي رسانه هاي بين المللي است كه گزارش ها و تحليل ها پيرامون آن همچنان ادامه دارد.
گزارش هاي دريافتي حاكي است، اعضاي جنبش«وال استريت را اشغال كنيد» پنج شنبه با شعار «روز اقدام» (Day Of Action) به رغم تلاش گسترده و جمعيت انبوه، حريف ضربات باتوم، مشت و لگد و اسپري هاي فلفل پليس نيويورك كه در تمام مسيرهاي منتهي به ساختمان وال استريت مستقر شده بودند، نشدند. پليس نيويورك اين بار نيز همچون 60 روز گذشته در سركوب معترضان چيزي كم نگذاشت و بسياري از جوانان جوياي كار و عدالت اجتماعي را با سر و صورت خونين راهي زندان ها كرد.
گزارش هاي منتشر شده نشان مي دهد حدود 300 نفر از دستگير شدگان روز پنجشنبه، اهل نيويورك هستند و اين نشان مي دهد اوضاع در اين شهر كه قلب تجاري آمريكا محسوب مي شود، ملتهب تر از ساير شهرهاست.
پليس نيويورك اما اعلام مي كند، پنج افسر پليس نيز در حين درگيري با معترضان شهر، راهي بيمارستان ها شدند.
در «روز اقدام » اوضاع در لس آنجلس نيز بسيار ملتهب گزارش شده است. معترضان لس آنجلسي همراه با شعار هميشگي«ما 99 درصديم» سنگ تمام گذاشته و فرياد مي زدند: «يك درصد را به زانو در مي آوريم.» شهروندان آمريكايي همچنين پلاكاردهايي در دست داشتند كه روي آن نوشته شده بود:« دليلي ندارد كه تسليم مطامع يك درصد باشيم.» معترضان همچنين همصدا با ساير شهرهاي آمريكا خواستار توقف خشونت پليس، تقسيم عادلانه ثروت، توقف حرص، تبعيض و طمع بانكداران و ثروتمندان آمريكايي شدند.
به نوشته شبكه خبري بي بي سي، لاس و گاس، دالاس، سياتل، واشنگتن دي سي، بوستون، ميشيگان، ميامي، فلوريدا، ديترويت،ماساچوست، سنت لوئيس، نوادا، ميسوري، پورتلند، اورگان و ...ديگر شهرهاي آمريكايي هستند كه عليه سياست هاي اقتصادي و نظام سرمايه داري حاكم بر آمريكا تظاهرات كردند.
پيوستن گروه هاي جديد به جنبش«وال استريت را اشغال كنيد» نيز از ديگر حواشي قيام بي سابقه ضدسرمايه داري پنج شنبه آمريكا بود كه بيش از 2 ماه از تولد آن نمي گذرد.
در همين رابطه خبرگزاري فارس فيلمي را منتشر كرد كه در آن يك افسر پليس آمريكا با درآوردن لباس نظامي خود، به جمع معترضان پيوست.اين پليس كه بلافاصله از سوي همكاران خود دستگيرشد، با سوت و كف ممتد معترضان تشويق و «پليس شجاع» مورد خطاب قرار گرفت.
گزارش ها و تصاوير دريافتي نشان مي دهد، جمع آوري چادرهاي معترضان از پارك ها، تهديد مكرر مقام هاي آمريكايي و سركوب وحشيانه مردم نه تنها تا كنون خللي در روحيه و اراده معترضان به وجود نياورده بلكه باعث خشم و در نتيجه پيوستن گرو ه هاي جديد به جمع معترضان شده است. تا كنون اتحاديه ها و گرو ه هاي زيادي به جنبش تسخير وال استريت پيوسته اند.
تظاهرات روز پنجشنبه بزرگترين اعتراض ضد سرمايه داري آمريكا در اين دو ماه لقب گرفته و خشونت هاي پليس نيز در اين روز بالتبع، با شدت بيشتري صورت گرفت.
يادآور مي شود قيام ضد سرمايه داري «وال استريت» كه از 26 شهريور ماه و با هدف تسخير ساختمان بورس آمريكا در نيويورك آغاز شد، هم اكنون به بسياري از كشورهاي اروپايي، آسيايي، آمريكايي و حتي آفريقايي سرايت كرده و اوضاع در آمريكا و اروپا متشنج تر از ساير كشورهاست.شعار معروف «ما 99 درصديم» پنج شنبه همزمان با آمريكا، در بسياري از شهرهاي اروپايي نيز طنين انداز شد.
گفتني است، مقام هاي آمريكايي تا كنون آمار دقيقي از شمار بازداشتي ها در طول دو ماه گذشته را ارائه نكرده اند اما با محاسبه آمارهايي كه به طور پراكنده در طول اين مدت ارائه شده، به نظر مي رسد تا كنون بيش از 2000 نفر بازداشت شده اند؛ هر چند آمريكايي ها مي گويند برخي از آنها را در همان روزهاي اول و پس از بازجويي و گرفتن تعهد آزاد كرده اند!
در اين ميان كشته شدن 5 معترض نيز محرز شده كه غالبا به ضرب گلوله از پاي درآمده اند.
پليس آمريكا در مورد 4 قرباني اعلام مي كند كه دخالتي نداشته اما در باره قرباني پنجم كه دانشجوي دانشگاه بركلي است رسما مسئوليت كشته شدن وي را برعهده گرفته است. پليس آمريكا مي گويد اين دانشجو كه پس از مجروحيت در بيمارستان جان باخت، مسلح بوده و آنها مجبور به تيراندازي و كشتن وي شده اند!
به رغم بي سابقه بودن ناآرامي هاي دو روز گذشته و گستردگي آن، تا كنون مقامات بلند پايه آمريكايي در باره آن موضعي جز سكوت اتخاذ نكرده اند. برخي تحليلگران معتقدند اين سكوت و خشونت، بيش از هر چيز استيصال دولت آمريكا و شخص باراك اوباما در چگونگي مواجهه با اين بحران را نشان مي دهد. بحراني كه به گفته آخرين رهبر شوروي، دير يا زود طومار نظام سرمايه داري را نيز همچون نظام كمونيستي در هم خواهد پيچيد. منبع : روزنامه کیهان ./
آمریکا و اروپا عاشقان سینه چاک دمکراسی در کشورهای آسیائی و آفریقائی می باشند حتی حاضرند برای ایجاد دمکراسی در کشورهای جهان سوم با لشکر کشی و کشتن انسانهای بیگناه این دمکراسی را به زور به خورد مردم بدهند . نمونه لشکر کشی کشورهای عضو ناتو به رهبری آمریکا به عراق و افغانستان و ... برای ایجاد دمکراسی ولو به زور .اما چه شده که دمکراسی مورد نظر آمریکا و اروپا به درد مردم خودشان نمی خورد و امروز خیابانهای واشنگتن و نیورک و شهرهای آمریکا و خیابانهای لندن و فرانسه و ... مملو از انسانهائی هستند که دمکراسی را مطالبه می کنند اما پاسخ رژیمهای سرمایه داری به مردم کشور خود با گلوله و ضرب باتوم گاز اشک آور و بازداشت و ... می باشد .چهره پلید رژیمهای سرمایه داری اروپا و آمریکا به رهبری آمریکا و اذنابش ( فرانسه و انگلیس ) پیش ملتها رو شده است .